VLOS Website

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ervaring Eline

E-mailadres Afdrukken PDF

"Voor school moest ik een week stage lopen bij mensen uit een kansarm-milieu.
Wat ben ik blij dat ik hier terecht ben gekomen. Hier heb ik echt gezien dat mensen zonder papieren niet zijn zoals ze afgebeeld worden in de media. Deze mensen doen echt zo hard hun best om hier opnieuw een leven op te bouwen, en hier werken ze ook hard voor. Ik ben enorm blij dat ik nu een andere kijk heb op deze mensen, want ze verdienen het niet om op een andere manier bekeken te worden."

Stage lopen bij VLOS?

E-mailadres Afdrukken PDF

Stagiaires over hun werk bij VLOS:

"Gedurende vier maanden was ik stagiair bij VLOS, waar ik elke zondag activiteiten organiseerde. Samen met de vluchtelingen van VLOS bezochten we bijvoorbeeld de bioscoop en het theater. Of we trokken er met z’n allen op uit om te gaan sporten. Nu en dan gingen we zelfs aan de slag in de keuken van het VLOS-centrum, om een maaltijd te bereiden. Tijdens de wekelijkse activiteiten groeide een hechte band tussen onze vluchtelingen en mezelf."
Elien
"Bij VLOS ontmoet je mensen van over de hele wereld. Ik heb enorm veel respect voor de VLOS-medewerkers, omdat ze zich elke dag weer keihard inzetten voor de vluchtelingen."
 Tim
"Ongelooflijk hoe druk we ons soms maken over luxeproblemen, zoals bijvoorbeeld een kledingstuk. Sinds ik bij VLOS aan de slag ben, kan ik me daar onmogelijk nog druk over maken. Ik weet dat ik het goed heb, en daar ben ik dankbaar voor. "
 Stefanie

Stagiaires bij VLOS nemen de meest uiteenlopende taken op zich: administratieve en algemene ondersteuning van vluchtelingen, lessen Nederlands, huiswerkbegeleiding voor kinderen, of ze helpen bij het opstarten van een nieuw project. Iets voor jou? Contacteer Jozef Hertsens, via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via 03 766 29 13


You are here: Info voor Stagiairs