VLOS Website

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vrijwilligers

Gezocht... vrolijke vrijwilligers!

E-mailadres Afdrukken PDF

VLOS heeft steeds nood aan gemotiveerde vrijwilligers. We zijn vooral dringend op zoek naar een boekhouder voor het administratieve werk in VLOScentrum, een coördinator van onze weggeefwinkel en een coördinator voor onze VLOSkruidenier. Ook als je je niet door deze drie vacatures voelt aangesproken, kan je je ongetwijfeld op een andere zinvolle manier inzetten bij VLOS voor vluchtelingen vanuit jouw eigen talenten en mogelijkheiden. Altijd welkom voor een gesprek om samen af te tasten waar jij je goed bij voelt.

Interesse? Aarzel niet en neem contact op met ons!

Gezocht1

Vrijwilligers, het kloppende hart van VLOS

E-mailadres Afdrukken PDF

naailes-SonjaDe werking van VLOS steunt bijna exclusief op de inzet van tientallen vrijwilligers. De VLOS-vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor het lot van vluchtelingen en asielzoekers. Ze staan in de meest uiteenlopende activiteiten binnen de dagelijkse werking van het VLOS-centrum in de Kasteelstraat, net als de VLOSbazar, de VLOSkruidenier, de ontelbare activiteiten binnen & buiten VLOS en de vele acties en overlegplatformen waar VLOS in participeert.

VLOS is op zoek naar mensen die vrijwillig een handje kunnen toesteken in de werking. Bij VLOS kom je terecht in een open en multiculturele omgeving. Je kiest zelf hoe vaak je je wil inzetten, en welk activiteit het beste bij je past.

Lees meer...

Vrijwilliger in beeld: Linda Van Handenhoven

E-mailadres Afdrukken PDF

linda-van-handenhovenLinda Van Handenhoven is erbij vanaf het prille begin, bij de opstart van VLOS zo'n 13 jaar terug. Al die tijd was ze razend actief in de werking van VLOS. Gesprek met een onmisbare duizendpoot.

Lees meer...

Vrijwilliger in beeld: Rudy Cap

E-mailadres Afdrukken PDF

RudyWie een beetje vertrouwd is met het Sint-Niklase straatbeeld, kent ongetwijfeld Rudy Cap. Rudy is vrijwilliger en vaste chauffeur van de bekende witte bestelwagen* van VLOS. Samen met Rudi Menten en Ramesh vormt Rudy Cap het zogenaamde RRR-team, dat de werking van VLOS logistieke vleugels geeft.

Lees meer...

Vrijwilliger in beeld: Lien Van De Ven

E-mailadres Afdrukken PDF

Lien

Tijdens haar opleiding orthopedagogie aan de Hogeschool Gent kwam Lien terecht bij VLOS. Gespreid over twee academiejaren liep ze er heel wat maanden stage. Ook na haar studie blijft Lien zich vrijwillig inzetten binnen de werking.

Lees meer...

Pagina 1 van 2

You are here: Info voor Vrijwilligers