VLOS Website

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

NIEUWSBRIEF

 Teken hier in op onze digitale nieuwsbrief en  blijf op de hoogte van al onze activiteiten!


Music For Life steunt VLOS

E-mailadres Afdrukken PDF

Op zaterdag 21 december 2013 gaat Music For Life voluit voor VL.O.S. vzw (Vluchtelingen Ondersteuning Sint-Niklaas) op de Grote Markt te Sint-Niklaas van 12.00 u. tot 22.00 u.


Wat staat er op het programma:

(1) Fietsen op rollen

(2) Plaatjes op aanvraag

(3) Interviews met bekende Waaslanders

Heb je zin om met je vereniging, sportclub, school,...VL.O.S. te sponsoren door in groep te komen fietsen? Dat kan! U kan per twee personen een plaatje aanvragen dat zal worden gedraaid tijdens het fietsen. Dat wil zeggen: komen jullie met zes personen, dan kunnen jullie drie plaatjes aanvragen. Elke fietser krijgt na afloop een drankje aangeboden.

U kunt VLOS steunen door een bedrag te storten op het bankrek. nr. BE37 7551 5332 5428 met vermelding Music for Life - VLOS. Indien u een storting deed en ons een kopie van het betaalbewijs bezorgt via email ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ), dan komt de naam van jullie vereniging, sportclub, school,... en/of het logo op een groot scherm. Bezorg dan wel het logo digitaal via email naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Breng het betaalbewijs zeker mee.

Wij rekenen op uw steun om er de warmste week in Sint-Niklaas van te maken!

You are here: Over VLOS Activiteiten Music For Life steunt VLOS