VLOS Website

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

VLOSkruidenier

VLOS start met 'Pamperbank'!

E-mailadres Afdrukken PDF

Heb je nog pampers liggen die niet meer passen voor je baby?Heb je pampers liggen omdat je baby die niet meer nodig heeft?Dan mag je deze steeds bezorgen aan VLOS.Deze pampers worden verdeeld over families met kleine kindjes!

Waar kan je deze pampers brengen?

Op maandag, woensdag en vrijdag: 9.00 u. – 16.00 u.: Kasteelstraat 4 – 9100 Sint-Niklaas

Op maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag: 9.00 u.-11.30 u.:Aerschotstraat tussen huisnummer 37 en 39, via de rode deur

VLOSkruidenier zamelt in en verdeelt: voeding en huishoudspullen

E-mailadres Afdrukken PDF

VLOSkruidenierMensen zonder papieren beschikken doorgaans niet over een inkomen om levensmiddelen of andere noodzakelijke aankopen te doen. Bij de VLOSkruidenier kunnen ze terecht voor voeding en andere benodigheden voor het huishouden (bijvoorbeeld zeep, toiletpapier, waspoeder,...). Alle spullen uit de VLOSkruidenier zijn afkomstig van particulieren, de Voedselbank, de EU of lokale bakkerijen. Aanvullende basisvoeding wordt aangekocht in lokale supermarkten.

Wil je VLOS steunen met voedingsproducten (met geldige versheidsdatum) of huishoudproducten zoals zeep, waspoeder, hygiënische producten,...? Neem contact op met het VLOSsecretariaat via 03 766 29 13 of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Je kan ook een afspraak maken, zodat vrijwilligers van VLOS de producten bij jou thuis ophalen.


VLOSkruidenier maakt het verschil!

E-mailadres Afdrukken PDF

VLOSkruidenier-Josiane

Vooral voor grote gezinnen betekent de VLOSkruidenier een groot verschil. Doorgaans is er een gevarieerd aanbod levensmiddelen, zodat de bezoekers thuis een gezonde maaltijd kunnen samenstellen voor het hele gezin. Vooral basisingrediënten als vlees, olie, eieren en suiker zijn erg in trek. Ook waspoeder en luiers zijn populaire producten.

Lees meer...
You are here: Over VLOS Materiële ondersteuning VLOSkruidenier